Belföldi szállások keresése

Részletes keresés >>>Szálláshely Ajánló

                        Figyelmébe ajánljuk...Úticél

    Látnivalók, kirándulóhelyek, leírások

Általános Szerződési Feltételek

1. A Szálláshely Ajánló (www.szallashelyajanlo.hu) internetes portál kiadója a VIATOR 2000 Média- és Turisztikai Szolgáltató Bt. /továbbiakban: Kiadó/. A Kiadó nem foglalkozik utazásszervezéssel, következésképpen egyetlen partnere számára sem garantál ügyfeleket vagy vendégeket, a szolgáltatás kizárólag közvetítésre és a szerződő partnerek számára webes felületen való megjelenésre vonatkozik.

2. Az Interneten történő megjelenés a Kiadó által üzemeltetett Szálláshely Ajánló (www.szallashelyajanlo.hu) weblapon történik meg. Szóbeli megállapodások érvényességéhez azok írásbeli megerősítése szükséges. A Kiadó kizárólag írásbeli megrendelést fogad el, mely érvényesnek tekintendő, ha a Kiadó azt 5 naptári napon belül írásban nem utasítja el.

3. Az online szolgáltatások érvényességi ideje egy oldalas szálláshely hirdetések esetén a megrendelés ellenértékének Kiadó felé történt megfizetésétől számított egy naptári évre, minden más szolgáltatás esetén a megrendelésben meghatározott időtartam szerint alakul.

4. Ha a weblap üzemeltetése bármely okból megszűnik, a Kiadó a megrendeléshez nincsen kötve, a Kiadó köteles 30 munkanapon belül a Megrendelőtől átvett szolgáltatások időarányos díjának (arra az időintervallumra számított díj, amely időintervallum alatt a Kiadó nem teljesíti a szolgáltatást) visszafizetésére, ezen felül semmiféle kötelezettsége nincs. A Kiadó jogosult a megrendelés teljesítésétől következmények nélkül bármikor eltekinteni, ha a Megrendelő bármely okból a Kiadó felé fizetési hátralékban van. A Kiadó köteles a weblap üzemeltetésének megszüntetése előtt 30 munkanappal írásban értesíteni a Megrendelőt. Ez értelemszerűen az igénybe vehető valamennyi szolgáltatásra érvényes.

5. A Kiadó nem vállal kötelezettséget arra, hogy a weblapon a Megrendelő versenytársainak hirdetését nem teszi közzé. Ez értelemszerűen az igénybe vehető valamennyi szolgáltatásra érvényes.

6. A Kiadó fenntartja magának a jogot arra, hogy kártérítési kötelezettség nélkül a megrendeléstől visszalépjen, ha akár a megrendelt szolgáltatás tartalma, akár technikai formája, akár a megjelenítésre vonatkozó mindenkor irányadó rendelkezésekbe ütközik.

7. A Kiadó vállalja, hogy minden tőle elvárhatót megtesz a weboldal és szolgáltatásainak zavartalan fenntartása érdekében és a saját rendszerében előálló esetleges hibákat haladéktalanul kijavítja. A Megrendelő tudomásul veszi, hogy a Kiadó nem garantálja azt, hogy az Internetes szolgáltatás szünet nélkül és hibamentesen működik, tekintet nélkül arra, hogy technikai és elektronikus zavarok más szolgáltatók rendszerein keresztül gátolhatják a működést. Kiadó nem vállal felelősséget a szolgáltatás rajta kívül álló okok miatt bekövetkező hibái miatt.

8. A weboldalon megjelenő adatok, hirdetések tartalmát minden esetben a Megrendelő határozza meg, azok valóságtartalmáért kizárólag a Megrendelő a felelős. Ennek megfelelően a Megrendelő köteles olyan adatokat olyan tartalommal és hivatkozásokkal a Kiadó rendelkezésére bocsátani, amelyek a valóságnak és a vonatkozó jogszabályoknak (szerzői jogok, adatvédelem, versenytilalom stb.…) megfelelnek. A megrendelő tudomásul veszi, hogy a Kiadó jogosult minden olyan adat figyelmen kívül hagyására vagy törlésére, amelyek közzététele nyilvánvalóan jogszabályt sért. A Kiadó ezen jogosultsága nem jelent adatellenőrzési kötelezettséget vagy felelősségvállalást. Megrendelő szavatol, hogy a Kiadó rendelkezésére bocsátott anyagok vonatkozásában a fentiek szerint minden jogszabályi kötelezettségnek eleget tett, illetőleg azoknak megfelel. Megrendelő felelős minden olyan kárért vagy harmadik személyek által a Kiadó ellen érvényesített igények teljesítéséért, amely a fentiek megszegéséből adódik.

9. Megrendelő vállalja, hogy a kitöltött és aláírt Regisztrációs Lapot /lehetőleg a meghirdetni kívánt szálláshelyet, terméket, szolgáltatást stb.… ábrázoló fényképekkel együtt - fénykép nem kötelező/ a Kiadó által megadott elérhetőségek valamelyikére a Megrendelő lap aláírásától számított 5 belül eljuttatja, ennek hiányában a Kiadó a megrendelést semmisnek tekinti. Kiadó a megrendelésről annak kézhezvételét követően írásban (e-mail, fax, levél) visszaigazolást küld Megrendelő részére.

10. A Megrendelő tudomásul veszi, hogy a Kiadó a megrendelés grafikailag megfelelő megjelenését csak az Internet Explorer 4.0 típusú böngészőprogrammal és azok későbbi változataival garantálja. A Megrendelő által igényelt színtónustól a Kiadó által létrehozott színtónus technikai lehetőségek miatt eltérhet, amely azonban a szolgáltatás díját nem érinti.

11. A Megrendelő köteles az általa észlelt hibákat, működési zavarokat a Kiadónak haladéktalanul bejelenteni.

12. Kiadó kizárólag a helyesen kitöltött és mellékelt Regisztrációs lappal /esetleg fényképpel/ rendelkező megrendeléseket fogadja el.

13. Kiadó vállalja, hogy a Megrendelő által aláírt Megrendelőlap és Regisztrációs lap készhez vételétől számított öt munkanapon belül a Szálláshely Ajánló (www.szallashelyajanlo.hu) programszervező és szállásajánló portálon megjelenteti a Megrendelő hirdetését.

14. Megrendelő vállalja, hogy a Megrendelő lap aláírását követő öt munkanapon belül a megrendelés ellenértékét a Kiadónak megfizeti a Megrendelő lapon feltüntetett módon (Megrendelő választja ki a neki megfelelőt), ki nem fizetett megrendeléseket a Kiadó nem jelentet meg.

15. Hibásan megjelentetett hirdetések esetén Kiadó vállalja, hogy a megrendelt hirdetés időtartamát annyival hosszabbítja meg, amennyi ideig az hibásan jelent meg. A két módozat közül a Megrendelő választja ki a neki megfelelőt. A megrendelt szolgáltatás díjának visszafizetésén felül a Kiadót semmilyen kártérítési vagy egyéb kötelezettség nem terheli, a Megrendelőtől a szolgáltatás díjaként átvett összeg után kamatfizetési kötelezettsége nincs.

16. Jelen Általános Üzleti Feltételekben foglaltakat a Megrendelő tudomásul veszi és ezeket a megrendelés aláírásával feltétel nélkül elismeri.

VIATOR 2000 Média- és Turisztikai Szolgáltató Bt.

8200 Veszprém, Baláca utca 49.
Tel/Fax: + 36 23 450 089
E-mail: szallashelyajanlo@gmail.com

Szálláshely Ajánló

Figyelmébe ajánljuk...


Leggyakoribb keresések

Budapesti szállások

Balatoni szállások
Szálláshelyek a Tisza-tónál
Szálláshelyek a Velencei-tónál
Szálláshelyek a Fertő-tónál
Szállások Tokajban
Szállások Sárváron
Hajdúszoboszlói szállások
Zalaegerszegi szállások
Gyulai szállások
Bükfürdői szállásajánlatok
Hévízi szálláshelyek
Szállás Hollókőn
Szállások Miskolc-Tapolcán
Szállások a Hortobágyon
Balatonfüredi szállások
Siófoki szállások

Étterem, vendéglátóhely keresés

Gyógyfürdő, welness fürdő keresés


Szállások a megyeszékhelyeken

Békéscsaba (Békés)
Budapest (Pest)
Debrecen (Hajdú-Bihar)
Eger (Heves)
Győr (Győr-Moson-Sopron)
Kaposvár (Somogy)
Kecskemét (Bács-Kiskun)
Miskolc (Borsod-Abaúj-Zemplén)
Nyíregyháza (Szabolcs-Szatmár-Bereg)
Pécs (Baranya)
Salgótarján (Nógrád)
Szeged (Csongrád)
Szekszárd (Tolna)
Székesfehérvár (Fejér)
Szolnok (Jász-Nagykun-Szolnok)
Szombathely (Vas)
Tatabánya (Komárom-Esztergom)
Veszprém (Veszprém)
Zalaegerszeg (Zala)


Kiemelt uticélok, látnivalók

Fedezze fel Magyarországot

A Bükk hegység
A Feszty-körkép
A királynék városa
A királyok városa
A könnyező ikon
A mezőhegyesi ménes-birtok
A mi paprikánk
Andrássy út és Hősök tere
Az Aggteleki-karszt
Az ország háza
Barangolások a kisvasúti napokon
Budai várnegyed
De la Motte kastély - Noszvaj
Dohány utcai zsinagóga
Egri csillagok


Nemzeti parkjaink

Aggteleki Nemzeti Park
Balaton-felvidéki Nemzeti Park
Bükki Nemzeti Park
Duna-Dráva Nemzeti Park
Duna-Ipoly Nemzeti Park
Fertő-Hanság Nemzeti Park
Hortobágyi Nemzeti Park
Kiskunsági Nemzeti Park
Körös-Maros Nemzeti Park
Őrségi Nemzeti Park

Szállások a Nemzeti Parkok területén

Vendéglátás a Nemzeti Parkok
területén


Kiemelt uticélok, látnivalók

Fedezze fel Magyarországot

Esztergomi bazilika
Gödöllő
Gyula A Várfürdő és a vár
Halászlé
Karcag - Zádor Híd
Keszthely - Festetics kastély
Kiskunhalas: a csipke története
L'Hullier-Coburg-kastély
Miskolc - Avas
Nagyvázsony
Pannonhalmi Bencés Főapátság
Szatmári síkság
Tác - Gorsium
Tihany
Tokaj-hegyaljai borvidék
Város a tó körül


Kalandparkok, élményparkok

Mecsextrém Park
Szilvásváradi Kalandtábor
Zamárdi Kalandpark
Challengeland Kalandpályák Csillebérc
Téli- Nyári Bobpálya
Fun Extreme Canopy Drótkötélpálya
Sobri Jóska Bakonyi Kalandpark
Oxygen Adrenalin Park
Koppány Erdei Kalandpark
Ziccer Sport és kaland Siófok
Holdfény Liget kanadkert
Funnycar Kalandpark
Balatoni Bob és Serpa Kalandpark
Miskolci Bobpálya
Budapesti Bobpálya
Csú-Sziki Kalandpálya
Zemplén Kalandpark
Kalandváros Játszópark
Családi Kalandpark


Impressum

Szálláshely Ajánló]

www.szallashelyajanlo.hu
szallashelyajanlo@gmail.com

Tel 06 70 541 03 56


VIATOR 2000 Bt.

8200 Veszprém, Baláca utca 49.
Adószám: 22521002-2-19
Cégjegyzékszám: 19-06-508737
SZÁMLASZÁM:
12010501-00160567-00100008

HIRDETÉS FELADÁSA >>>

Médiaajánlat/hirdetés      Szállás regisztrálása      Impressum      Staff

Jogi nyilatkozat      Általános Szerződési Feltételek      Adatvédelmi nyilatkozat      Hírlevél lejelentkezés

Copyright 2010 Szálláshely Ajánló - Viator2000 Bt. Minden jog fenntartva.