Belföldi szállások keresése

Részletes keresés >>>Szálláshely Ajánló

                        Figyelmébe ajánljuk...Úticél

    Látnivalók, kirándulóhelyek, leírások

Árpád Gyógy-és Strandfürdő

Árpád Gyógy-és Strandfürdő a 2003-as felújítás óta 6 medencével rendelkezik, akadálymentesített, nagy zöld területek borítják. A strandon sokféle sport űzésére is lehetőség nyílik.

A fürdő Békéscsabán, a városközpont közelében, jól megközelíthető helyen helyezkedik el az Árpád sor és az Élővíz-csatorna között.

A fürdő 76 °C és 40 °C fokos, 1974, illetve a 800 méterről feltörő vizét az egészségügyi miniszter 2001-2002 években gyógyvízzé, a fürdőt 2006-os évben gyógyfürdővé nyilvánította.

A gyógyvizes medencékben elsősorban ízületi, reumatikus, és mozgásszervi betegségek kezelésére van lehetőség. 2004-től a Jázmin Egészségcenterben balneológiai kezeléseket vehetnek igénybe a vendégek. A betegek gyógyulását orvosi gyógymasszázs, iszappakolás, víz alatti vízsugármasszázs, víz alatti csoportos gyógytorna szolgálja. Az egészségcenter a szabadtéri, télen részlegesen fedett termálmedencékkel, az uszoda a lelátóépülettel egész évben fogadja a vendégeket.

A strand- és tanmedence az óriáscsúszdával, valamint a gyermekmedence a nyári szezonban (májustól szeptemberig) várja a látogatókat. Az 1200 m²-es élményfürdőben pezsgőpadok, napozó sziget, pezsgőfürdő, és örvény található.

Kapcsolódó cikk: Békéscsaba látnivalói >>>

Békéscsabai szállások >>>

Békéscsabai akciós szállásajánlatok >>>

Békéscsabai éttermek >>>

Békéscsabai szórakozóhelyek >>>

Békéscsabai egyéb vendéglátóhelyek >>>

Békéscsabai fürdők, uszodák, welness helyek, élményfürdők >>>           

Médiaajánlat/hirdetés      Szállás regisztrálása      Impressum      Staff

Jogi nyilatkozat      Általános Szerződési Feltételek      Adatvédelmi nyilatkozat      Hírlevél lejelentkezés

Copyright 2010 Szálláshely Ajánló - Viator2000 Bt. Minden jog fenntartva.